microBlogging

Ja fa dues setmanes, una paraula desconeguda per a mi va cridar la meva atenció. En Lluís en sortir de classe de fotografia, va desviar-se del camí habitual que ens porta a la cafeteria i va anunciar amb to solemne:
– Un moment! vaig a twittejar i ara vinc!
La pròpia paraula (només en sentir com es pronunciava) ja feia entreveure que es tractava de quelcom nou, modern i interessant.
Després de navegar de pàgina en pàgina per esbrinar de què es tractava, vaig arribar a les meves pròpies conclusions.
Twittejar, és el verb emprat per denominar l’acció de actualitzar el teu twitter: “Com estàs?”; 140 caràcters per explicar el que calgui, i de immediat la gent s’assabenta! Immediatessa! Brevetat: microMissatges a través d’un blog: Microblogging. Tots els meus contactes (gent amb la que he establert un vincle relacional online) sap el que estic fent o quelcom que em passa en aquell precís moment. Brevetat, transparència i, repeteixo: immediatessa. Un sms gratuït que vola a través del oceà virtual i que arriba a les nostres pantalles (ordinador, telèfon mòbil, agenda electrònica, etc.)
A aquestes alçades, estareu pensant: “però encara no has dit el més important! això del twitter val la pena?”. Només dir-vos que jo ja tinc el meu twitter. 🙂

ignasi

Anuncios